Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘De waarheid is dat de concurrentie erg zwaar is’

‘De waarheid is dat de concurrentie erg zwaar is’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dit seizoen moest Marcos López genoegen nemen met een reserverol bij Feyenoord, maar bij het nationale team van Peru lijkt hij op meer speeltijd te kunnen rekenen. De linksback bereidt zich momenteel voor op de Copa América. Het is onzeker of hij daarna nog terugkeert naar de Kuip.

“De waarheid is dat de concurrentie erg zwaar is”, vertelt Lopez aan Movistar Deportes. “De trainer gaf de voorkeur aan de jonge linksback van de club. Misschien dacht ik in de eerste maanden iets te makkelijk, maar je mag op dit niveau niet verslappen. Hierna ben ik keihard aan de slag gegaan en gedaan wat de trainer van me vroeg.”

Op dit moment ligt zijn focus op de Copa América. “Op dit moment heb ik het naar mijn zin bij Peru. Ik hoop dat een goede Copa América mij zal helpen met nieuwe uitdagingen en dan zien we wel wat er gaat gebeuren in de toekomst. Mijn agenten zijn bezig met mijn toekomst. Dit is niet het moment voor mij om daarover na te denken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws