Home Laatste Feyenoord Nieuws Atletico Madrid schrikt van vraagprijs Hancko, Feyenoord wil 40 miljoen

Atletico Madrid schrikt van vraagprijs Hancko, Feyenoord wil 40 miljoen

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt er sterk op dat David Hancko ook volgend seizoen in De Kuip te bewonderen is. De club uit Rotterdam vraagt minimaal veertig miljoen euro voor de Slowaakse verdediger, wat tot nu toe te hoog is gebleken voor verschillende clubs. Hoewel Atlético Madrid graag Hancko aan hun selectie zou toevoegen, lijkt het er niet op dat zij aan de financiële eisen van Feyenoord kunnen of willen voldoen.

Volgens Marca is Hancko het volgende grote doelwit voor Atlético Madrid, maar er zijn momenteel nog geen onderhandelingen gaande en de directie van de club zit nog in de verkennende fase. Hancko wordt als een optie gezien, naast spelers als Laporte en Murillo. Atlético Madrid wil na de afronding van de transfer van Le Normand de volgende centrale verdediger aantrekken, maar vanwege de hoge vraagprijs van Feyenoord lijkt een deal moeilijk te worden.

Hancko zelf staat ook niet te springen om Feyenoord te verlaten. De verdediger heeft een contract tot 2028 en heeft aangegeven alleen te vertrekken voor een club in de absolute top. Hij voelt zich thuis in Rotterdam en daarnaast is het spelen in de Champions League een droom voor Hancko. Zijn marktwaarde wordt geschat op 35 miljoen euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws