Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Als ik zie hoe stoïcijns hij daar in die Kuip loopt’

‘Als ik zie hoe stoïcijns hij daar in die Kuip loopt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas Beelen heeft op Diederik Boer behoorlijk indruk gemaakt. De verdediger van Feyenoord heeft in slechts een half jaar tijd de aandacht getrokken van diverse topclubs.

“De enige die dat had verwacht, is Johan Plat”, zegt Boer tegenover Voetbalprimeur. “Ik zei altijd gekscherend tegen hem: heb jij aandelen in Beelen? Als je heel eerlijk bent. Vorig jaar, zijn eerste seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, was zijn eerste volledige jaar in het betaalde voetbal.”

“Je zag dat hij bepaalde voorwaarden had, maar van PEC naar Feyenoord… Dat is een behoorlijke stap”, aldus Boer.. “Als ik zie hoe stoïcijns hij daar in die Kuip loopt. Alsof hij bij VVOG op het veld staat. Dat vind ik heel knap. Op die leeftijd, na één seizoen betaald voetbal. Dat had ik absoluut niet zien aankomen.”

Boer gaat verder. “Bij Feyenoord zijn ze behoorlijk met Beelen aan de slag gegaan. Snelheid had die al, maar als je ziet hoe sterk hij is geworden in massa en spierkracht. Bij ons was hij meer een spijker. Als ik zie hoe hij zich heeft ontwikkeld, vind ik dat heel mooi om te zien. Hij heeft het zelf afgedwongen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws