Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Zij zitten er nog steeds echt kort op’

‘Zij zitten er nog steeds echt kort op’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Lutsharel Geertruida was ook dit seizoen weer een van de sterkhouders bij Feyenoord. De verdediger was onlangs te zien in het programma Tiki Taka Touzani, waarin hij bespreekt wat voor invloed zijn ouders hadden op zijn carrière.

“Ik had daar geen moeite mee, echt niet. Ik heb wel genoeg gezien, maar echt veel”, zegt hij over jongens die het als voetballer niet hebben gehaald. “Ik ga geen namen noemen, maar het is echt zonde.”

Hijzelf bleef wel op het rechte pad en werd een publiekslieveling in Rotterdam-Zuid. “Ik heb een andere mindset gekregen”, stelt de verdediger. “Vroeger was ik wel gewoon iemand van: ‘ach ja’. Met alles eigenlijk wel. Ik heb die switch gemaakt in mijn hoofd en het ging echt gelijk goed. Ik heb ook wel veel gesprekken gehad erover met mijn moeder en mijn vader. Zij zitten er nog steeds echt kort op.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws