Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwkoop: ‘De liefde voor Feyenoord zit er al van kinds af aan in’

Nieuwkoop: ‘De liefde voor Feyenoord zit er al van kinds af aan in’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bart Nieuwkoop keerde vorig seizoen terug bij Feyenoord en tegenover Feyenoord Magazine blikt hij terug op zijn terugkeer en over de liefde voor Feyenoord.

“De liefde voor Feyenoord zit er al van kinds af aan in”, vertelt de rechtsback. “Ik zie de beelden uit mijn jeugd nóg voor me, toen we naar de Open Dag gingen in De Kuip. Dat maakte indruk. Dat immense stadion, die grote spelers die je om een handtekening kon vragen. ‘Voor deze club wil ik later voetballen’, zei ik op dat soort momenten tegen mijn vader.”

Nieuwkoop gaat verder over de prijzen die hij won met de club. “Als ik er nu aan terugdenk, krijg ik weer kippenvel. Dan realiseer je je eens te meer dat Feyenoord de mooiste club van Nederland is. Of, beter: van de wereld. Als het aan mij ligt, blijf ik de rest van mijn carrière bij Feyenoord. Op voorwaarde uiteraard dat ik, zoals afgelopen seizoen, aan voldoende speelminuten kom.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws