Home Laatste Feyenoord Nieuws Kökcü: ‘Het is altijd leuk om iedereen van Feyenoord weer te zien’

Kökcü: ‘Het is altijd leuk om iedereen van Feyenoord weer te zien’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Orkun Kökcü liet vorig seizoen Feyenoord achter zich voor een avontuur bij het Portugese Benfica. Nu treft hij zijn oude liefde in de Eusebio Cup.

“Het is altijd leuk om iedereen van Feyenoord weer te zien”, vertelt Kökcü in Feyenoord Magazine. Vorig jaar hebben we al tegen elkaar gespeeld in De Kuip, nu mogen wij Feyenoord hier in Portugal ontvangen. Dat geeft mij natuurlijk een speciaal gevoel. Ik volg de club sowieso nog op de voet en probeer alle wedstrijden te zien. Ik vond het heel mooi om te zien hoe het team zich na het kampioenschap heeft doorontwikkeld.”

Voor zijn oude trainer Arne Slot heeft hij niets dan lof. “Ik weet dat hij de potentie heeft om in de absolute top te werken, dat heb ik van dichtbij kunnen meemaken. Hij verdient het om deze stap te maken en het wordt een mooie uitdaging voor hem.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws