Home Laatste Feyenoord Nieuws Italiaanse interesse Stengs: ‘Die zou ik echt niet zomaar laten gaan’

Italiaanse interesse Stengs: ‘Die zou ik echt niet zomaar laten gaan’

door Dominique Rademaker
2 reacties Foto: Mischa Keemink

Al dagen gonst het van de geruchten dat Calvin Stengs dichtbij een overstap naar SS Lazio zou zijn. In de Kick-Off podcast bespreken Mike Verweij en Valentijn Driessen de mogelijke overstap.

”Ik vind, als je een speler hebt die zo dicht tegen het Nederlands elftal aanzit, je die nooit voor een bedrag van twaalf miljoen moet laten gaan. Tegen Gibraltar scoorde hij nog drie keer. Voor hetzelfde geld had Koeman hem wel opgeroepen als een van de vervangers voor de afgevallen spelers”, begintjournalist Mike Verweij.

Valentijn Driessen haakt in. ”Er zijn ongeveer twaalf spelers afgevallen en dan komt Koeman nog steeds niet bij Stengs uit, dus je moet je afvragen hoe dicht hij er nou tegenaan zit.” Verweij haakt in: ”Ze hebben hem voor zes à zeven miljoen gehaald, geloof ik. Ik vind Stengs echt een prima voetballer. Die zou ik echt niet zomaar laten gaan.”

“Ze hebben natuurlijk die Nadje gehaald”, gaat Driessen verder. ”Je hebt in feite al een vervanger gehaald. De bedoeling was om hem langzamerhand te brengen achter Stengs. Maar als er zo’n bedrag wordt geboden voor een speler die je voor relatief weinig geld hebt binnengehaald, dan kan ik me voorstellen dat je vanuit bedrijfsmatig oogpunt zegt: ‘ja’.”

De middenvelder was met achttien assists heel belangrijk voor Feyenoord. ”Dan moet je het wel kunnen opvangen binnen je selectie of een vervanger halen. Dat is de vraag, maar je moet er niet veel zwakker van worden. Het is een van de weinige echt creatieve spelers bij Feyenoord die je heel hard nodig had.”

Reageer op dit artikel

2 reacties

Mike hartman 17 juni 2024 - 07:01

Minimaal 20 anders gewoon houden.

Reply
Pat 17 juni 2024 - 16:47

Veel te weinig! Minimaal 20 miljoen idd.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws