Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: Feyenoord heeft interesse in Aaron Ciammaglichella

1908: Feyenoord heeft interesse in Aaron Ciammaglichella

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeftAaron Ciammaglichella van Torino op de korrel, zo meldt 1908.nl. Ook de 19-jarige middenvelder zelf is geïnteresseerd in een transfer naar Feyenoord en voert momenteel gesprekken met de Rotterdammers.

Ciammaglichella heeft het afgelopen seizoen gespeeld in de Onder 19-competitie van Italië en kan op meerdere posities uit de voeten. Hij kan centraal op het middenveld spelen, maar ook aanvallend of vanaf de flanken acties maken. Bij Torino Onder 19 speelde hij 85 wedstrijden, waarin hij veertien doelpunten maakte en negen assists gaf.

Feyenoord ziet voor het jonge talent in eerste instantie een plek weggelegd in het Onder 21 elftal, maar ook mogelijkheden in het eerste elftal worden niet uitgesloten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws