Home Laatste Feyenoord Nieuws Topoverleg Feyenoord en Lazio: Partijen naderen elkaar over transfersom Stengs

Topoverleg Feyenoord en Lazio: Partijen naderen elkaar over transfersom Stengs

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het heeft er alle schijn van dat Calvin Stengs Feyenoord na een jaar alweer gaat verlaten. Vrijdag is er topoverleg gevoerd tussen Feyenoord en Lazio. De Rotterdammers willen de middenvelder voor twaalf miljoen euro plus bonussen laten gaan, aldus de Italiaanse verslaggever Alfredo Pedullà.

Feyenoord nam Stengs vorig jaar voor zes miljoen euro over van Nice en was in 43 wedstrijden goed voor acht doelpunten en achttien assist. In Rotterdam heeft de middenvelder nog een contract tot medio 2027.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws