Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez tevreden: ‘Ik heb méér gescoord en ook meer assists gegeven dan vorig seizoen’

Gimenez tevreden: ‘Ik heb méér gescoord en ook meer assists gegeven dan vorig seizoen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez had de tweede seizoenshelft moeite om het net te vinden. Toch gaat de Mexicaanse goalgetter niet mee in de berichtgeving over zijn vormdip, zo laat hij weten in het nieuwe Feyenoord Magazine.
‘Ik vind eerlijk gezegd dat Feyenoord een goed seizoen heeft gespeeld. Ikzelf ook, want ik heb méér gescoord en ook meer assists gegeven dan vorig seizoen. Misschien kwamen we iets tekort om kampioen te worden, maar dat heeft vooral te maken met de prestaties van PSV,” vertelt de 23-jarige Gimenez. ”Zij hebben gewoon een ontzettend goed seizoen gehad. Maar wij hebben ook prima gedraaid. Voor een nummer 2 van de competitie hebben we heel veel punten behaald.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws