Home Laatste Feyenoord Nieuws Eerste interview Nadje: ‘Zeer blij om te spelen voor deze geweldige club’

Eerste interview Nadje: ‘Zeer blij om te spelen voor deze geweldige club’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord presenteerde vanochtend nieuwe aanwinst Chris-Kévin Nadje. De middenvelder stelt zich voor in gesprek met Feyenoord Media.

”Ik ben zeer blij om hier te zijn en dat ik ga spelen voor deze geweldige club,” vertelt Nadje. ”Ik weet dat Feyenoord een van de grootste clubs in de Eredivisie is. Er spelen grote spelers voor deze club. Dus voor mij is het een eer om voor Feyenoord uit te komen.”

Nadje heeft een duidelijk doel voor ogen. ”Mijn doel is om mezelf te ontwikkelen en veel prijzen te winnen. Ik ben begonnen in de jeugdopleiding van RC Lens. Ik heb voor Stade Laval gespeeld, afgelopen seizoen bij FC Versailles en nu ben ik bij Feyenoord.”

”Ik wil me meten op het hoogste niveau. Uitkomen in de Champions League en natuurlijk veel prijzen winnen. Ik ben een technische middenvelder die graag box-to-box speelt. Ik hou van schieten en doelpunten maken. Ik breng ook een ambitie mee, mijn motivatie om te slagen is groot. Dat wil ik bijdragen aan het team.”

“Ik heb beelden gezien van de sfeer hier in het stadion. Ik hou daarvan. Ik speel voetbal om uit te komen in dit soort sfeervolle stadions. Ik ben blij om straks de supporters te ontmoeten en ik kan niet wachten om voor Feyenoord uit te komen,” sluit hij af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws