Home Laatste Feyenoord Nieuws Jahanbakhsh vertrekt zo goed als zeker bij Feyenoord: ‘Interesse uit Italië, Spanje en Duitsland’

Jahanbakhsh vertrekt zo goed als zeker bij Feyenoord: ‘Interesse uit Italië, Spanje en Duitsland’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Alireza Jahanbakhsh zal de deur in De Kuip zo goed als zeker achter zich dichttrekken. Zaakwaarnemer Amir Moghaddam laat weten dat er veel interesse is voor de buitenspeler.

“Er is interesse uit Italië, Spanje en Duitsland om Alireza aan te trekken en de eerste gesprekken zijn de afgelopen dagen gevoerd. We moeten echter wachten tot Alireza terugkeert van vakantie, zodat we na het bekijken van alle aspecten een definitieve beslissing kunnen nemen over zijn volgende club”, zegt Moghaddam.

De Iraniër heeft zelf ook zo zijn voorkeuren . “Alireza vindt spelen in Italië aantrekkelijk”, gaat Moghaddam verder. Maar het gaat om meer. “Uiteindelijk zijn de omstandigheden van de club, het niveau, de coach, de levensomstandigheden in het betreffende land en veel andere factoren belangrijk voor hem. Dat zal invloed hebben op zijn keuze, wat logisch is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws