Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Feyenoord en Carranza, dat kan wel eens een succesvolle match worden’

‘Feyenoord en Carranza, dat kan wel eens een succesvolle match worden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens de laatste berichtgeving is Feyenoord heel dichtbij de komst van Julián Carranza. Oud-Feyenoorder Kevin Leerdam speelde met de spits bij Inter Miami CF.

“Een hele rustige, aardige jongen,” zegt Leerdam over zijn oud-ploeggenoot tegenover ESPN. “Maar zodra hij op het veld staat, verandert hij in een beest. Hij sleurt, werkt hard en heeft een neusje voor de goal. Een beetje Dirk Kuijt-achtig. Hij is geen heethoofd, maar dat Latijns-Amerikaanse temperament zal ook in Nederland wel eens naar voren komen.”

Leerdam begrijpt wel waarom Feyenoord de spits binnen wil hengelen. “Als je kijkt naar hoe Feyenoord de afgelopen jaren heeft gespeeld, dan past hij daar perfect. Hoog drukzetten, de bal veroveren vlak bij het doel van de tegenstander. Hij is echt een moderne spits, die heel veel arbeid levert. Als hij de tijd krijgt om zich aan te passen, dan heb ik er absoluut vertrouwen in. Feyenoord en Carranza, dat kan wel eens een succesvolle match worden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws