Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen vol lof over Feyenoorder: ‘De spelers hebben hem er graag bij’

Driessen vol lof over Feyenoorder: ‘De spelers hebben hem er graag bij’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voor Nederland staat het EK op het punt van beginnen en aan de zijde van Oranje zijn er behoorlijk wat blessures, waaronder bij Quinten Timber. In de Kick-Off Oranje Podcast bespreekt Valentijn Driessen de afwezigheid van de Feyenoorder.

 “Je komt steeds dunner in je middenvelders te zitten. De meeste afvallers zijn natuurlijk in de middenlinie, dus daar had je hem wel kunnen gebruiken”, zegt Driessen.

Volgens Driessen gaf Depay aan dat hij Timber er graag bij had gehad. “Hij vergeleek Timber met Nigel de Jong. Hij zei: we hebben niet echt veel pitbulls op het middenveld en dat is hij wel. Hij verzette gigantisch veel werk en is natuurlijk een krachtpatser eerste klas. De spelers hebben hem er graag bij, en zeker de aanvallers, want dan hoef je een paar meter minder te lopen. Dat is wel lekker natuurlijk.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws