Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Gangelen over verwijderen palen en netten: ‘Voor de supporters is dit echt de allerlaatste kans’

Van Gangelen over verwijderen palen en netten: ‘Voor de supporters is dit echt de allerlaatste kans’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteren maakte Feyenoord bekend dat voor de start van het nieuwe seizoen palen en netten worden weggehaald uit De Kuip.  Jan Joost van Gangelen is blij met het besluit van de Rotterdammers, zo laat hij weten in de Oranjezomer.

”Eindelijk! We hebben met camera’s op het dak gestaan, met hijskranen dingen geopereerd, maar je blijft die palen zien,” zegt de presentator. ”Voor ons is het heerlijk. Welke livewedstrijd er van Feyenoord ook was, we kregen veel berichten op sociale media: ‘Haal die kut palen weg!’ Het is ook echt vreselijk.”

Toch hoopt van Gangelen dat het niet opnieuw misgaat. ”Voor de supporters is dit echt de allerlaatste kans. Als het weer gebeurt, gaat het nooit meer weg, dus dan zit je altijd tegen een net aan te kijken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws