Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber reageert: ‘Ik wens het team al het beste en zal ze natuurlijk vanuit huis steunen’

Timber reageert: ‘Ik wens het team al het beste en zal ze natuurlijk vanuit huis steunen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber heeft een bericht gedeeld op Instagram om te reageren op geruchten over zijn fitheid. De middenvelder van Feyenoord wil duidelijk maken dat hij niet bewust is gepasseerd door bondscoach Ronald Koeman, maar dat hij nog steeds herstelt van een blessure en daardoor niet kon aansluiten bij Oranje.

”De afgelopen dagen is er veel gezegd in de media over mijn beschikbaarheid voor het nationale team”, begint de middenvelder. ”De waarheid is dat ik net voor het einde van het Eredivisie-seizoen geblesseerd raakte. Ik ben niet in staat om zonder beperkingen te trainen of te spelen. Daarom ben ik niet geselecteerd voor EURO 2024.”

”Ik was erg enthousiast en vereerd met de kans om mijn land op zo’n groot podium te vertegenwoordigen, maar op dit moment was het gewoon niet de bedoeling. Ik wens het team al het beste en zal ze natuurlijk vanuit huis steunen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws