Home Laatste Feyenoord Nieuws Te Kloese: ”Brian Priske voor alle betrokkenen de logische en dus beste keuze”

Te Kloese: ”Brian Priske voor alle betrokkenen de logische en dus beste keuze”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vanochtend maakte Feyenoord bekend dat Brain Priske de nieuwe trainer is. Directeur Dennis te Kloese is blij met de komst van de Deense oefenmeester, zo laat hij weten via de officiële kanalen.

“In de zoektocht naar een nieuwe trainer zijn we bepaald niet over één nacht ijs gegaan”, aldus Te Kloese. “Het is een proces geweest van vele maanden, waarbij naast mezelf meerdere collega’s nauw betrokken waren en vele trainers intensief werden gevolgd om te bezien wie er het beste in het door ons gewenste profiel paste.”

Volgens de directeur van Feyenoord is de keuze voor Priske weloverwogen. “We willen als club immers voortborduren op de groei die we hebben doorgemaakt en de successen die de afgelopen jaren zijn geboekt”, zegt hij.

“Na dat proces te hebben doorlopen bleek Brian Priske voor alle betrokkenen de logische en dus beste keuze”,  stelt Te Kloese. “Bij meerdere clubs heeft hij immers al aangetoond dat hij spelers beter maakt, het aanvallende voetbal voorstaat dat de mensen in De Kuip graag zien en daarmee ook resultaten behaalt. Een prettige bijkomstigheid is dat hij de Nederlandse taal machtig is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws