Home Laatste Feyenoord Nieuws Priske: ‘Ik heb in mijn carrière nog nooit zoveel succes gehad’

Priske: ‘Ik heb in mijn carrière nog nooit zoveel succes gehad’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vandaag presenteerde Feyenoord Brain Priske als nieuwe hoofdtrainer. De oefenmeester bedankte zijn voormalige club Sparta Praag.

“De eerste titel was nog wat onzeker, aangezien we er negen jaar op hebben moeten wachten. Dit seizoen hebben we echter laten zien duidelijk de beste ploeg van Tsjechië te zijn. We waren constant dominant, speelden geweldig voetbal, wonnen de dubbel en grepen een record van 87 punten. Ik heb in mijn carrière nog nooit zoveel succes gehad”, zegt de kersverse trainer van Feyenoord.

De oefenmeester gaat verder. “Ik wil jullie bedanken. Het is een enorme eer geweest om met jullie te mogen werken. Het is geweldig hoe jullie als team met mij zijn omgegaan. Ook mijn trainersstaf was geweldig.”

“Dat is iets waar ik voor altijd dankbaar voor zal zijn. Helaas moet ik nu afscheid nemen. Maar bij een afscheid horen ook altijd dromen en hoop voor de toekomst. Ik heb er vertrouwen in dat jullie stappen blijven maken met deze prachtige club”, sluit Priske af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws