Home Laatste Feyenoord Nieuws Jahanbakhsh speelt met Iran gelijk tegen Oezbekistan

Jahanbakhsh speelt met Iran gelijk tegen Oezbekistan

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het seizoen is voor Alireza Jahanbakhsh ten einde. De Iraniër speelde zijn laatste wedstrijd van het seizoen 2023/2024 op dinsdagavond tegen Oezbekistan tijdens een WK-kwalificatieduel, dat eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Het resultaat heeft geen gevolgen voor Iran en Oezbekistan, aangezien beide landen al gekwalificeerd waren voor de volgende ronde in Groep E. Turkmenistan en Hongkong waren de andere twee landen in de poule. Iran en Oezbekistan eindigden bovenaan met veertien punten, terwijl de derde en vierde plaats slechts twee punten wisten te verzamelen na zes wedstrijden.

De buitenspeler kan nu genieten van een welverdiende vakantie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws