Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Daarom denk ik dat hij daar goed past’

‘Daarom denk ik dat hij daar goed past’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vandaag maakte Feyenoord officieel bekend dat Brain Priske de nieuwe hoofdtrainer is. Tim Sparv is van mening dat de Deen een zeer geschikte opvolger is van de naar Liverpool vertrokken Arne Slot.

“Hij is goed met het praten van spelers, en zorgt ervoor dat ze gehoord worden. Priske creëert een goed milieu, samen met anderen”, zegt Sparv tegenover Voetbalprimeur. “Ik heb niet heel veel Feyenoord-wedstrijden gezien, maar ook Priske gelooft erg in intensiteit.”

“Hij gelooft in high intensity runs, in fit zijn en in zowel defensief als aanvallend hard werken. Dat uit zich in een proactieve speelwijze, iets wat hij heeft laten zien bij al zijn clubs. Bij die clubs moet je resultaten boeken, maar moet het er ook op een bepaalde manier uitzien. Net als bij Feyenoord. Daarom denk ik dat hij daar goed past”, aldus Sparv.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws