Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber verkocht Koeman een nee: Middenvelder richt zich op voorbereiding met Feyenoord

Timber verkocht Koeman een nee: Middenvelder richt zich op voorbereiding met Feyenoord

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ian Maatsen is door bondscoach Ronald Koeman opgeroepen om Frenkie de Jong te vervangen. Na de oefenwedstrijd tegen IJsland liet Koeman weten dat Quinten Timber niet fit genoeg was om de plek in te vullen.

Het management van Timber heeft echter bevestigd dat er contact is geweest met het Nederlands Elftal en dat hij nog steeds fit genoeg is, aangezien hij maandagochtend nog heeft getraind.

”Quinten is fit horen we net. Wij horen via zijn management dat hij volop in training is en dat er al heel veel contact is geweest met Oranje de afgelopen dagen. En dat er op korte termijn uitsluitsel wordt gegeven”, aldus Wytse van der Goot maandagavond bij Rondo. De bondscoach heeft kort daarna besloten om Maatsen op te roepen.

De Telegraaf laat nu echter weten dat de middenvelder zelf heeft aangegeven niet te kunnen spelen op het EK. Hij is wel in training, maar nog lang niet wedstrijdfit en is druk bezig zich voor te bereiden op een nieuw seizoen met Feyenoord.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws