Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs: ”Ik ben tevreden over mijn eerste jaar bij Feyenoord”

Stengs: ”Ik ben tevreden over mijn eerste jaar bij Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Stengs kwam vorig seizoen naar Feyenoord en blikt in gesprek met Hand in Hand terug op zijn eerste jaar in Rotterdam.

“Ik ben tevreden over mijn eerste jaar bij Feyenoord. In het begin moest ik even wennen, maar ik denk dat ik goede wedstrijden heb gespeeld dit seizoen. Als ik kijk naar mijn eigen spel, ben ik tevreden,” vertelt Stengs, die acht keer wist te scoren en achttien assists afleverde. “Zijn er nog verbeterpunten? Absoluut. Ik geloof dat ik bij Feyenoord mezelf verder kan ontwikkelen tot een completere voetballer. Nog vaker voor het doel komen is een van de punten waar ik hard aan werk.”

Feyenoord werd tweede en plaatste zich rechtstreeks voor de Champions League. “Het is natuurlijk heel mooi dat we nu twee jaar achter elkaar op het hoogste podium spelen. Voor Feyenoord is het lang geleden dat dit gebeurde. En hoewel we het seizoen toch met een tastbare prijs afsluiten, is het jammer dat we aan het begin van de competitie direct wat punten hebben laten liggen. We hebben goede wedstrijden gespeeld, mooi voetbal laten zien, alleen konden we daardoor de titelstrijd niet echt spannend maken. Dat is heel jammer.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws