Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord getipt: ”Kan beter worden dan zowel Szymanski als Stengs”

Feyenoord getipt: ”Kan beter worden dan zowel Szymanski als Stengs”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens Milan Keskin van Footballtransfers zou Twente-middenvelder Sem Steijn een absolute aanwinst zijn voor Feyenoord. Mocht Calvin Stengs daadwerkelijk vertrekken, zouden de Rotterdammers er volgens Keskin goed aan doen aan te kloppen in Enschede.

“Met de komst van Sem Steijn van FC Twente kan Feyenoord zich verzekeren van een aanvallende middenvelder die de club de komende jaren bij de hand kan nemen”, aldus Keskin. “Nadat zowel Szymanski als Stengs een schoot in de roos bleken te zijn, is het voor Feyenoord belangrijk om een vergelijkbare speler aan te trekken. Een speler, die in de bloei van zijn loopbaan staat, nog voldoende ontwikkelmogelijkheden heeft en de club bij de hand kan nemen.”

Keskin gaat verder. “Waar Steijn in december nog een ETV van 5,7 miljoen vertegenwoordigde, was dat in februari een bedrag van 7,0 miljoen euro”, zegt hij. Ook het groeipotentieel van de middenvelder van Twente mag er zijn. “Mocht Steijn dat niveau halen, kan hij op termijn een betere aanvallende middenvelder voor Feyenoord worden dan zowel Szymanski als Stengs.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws