Home Laatste Feyenoord Nieuws EK op het punt van beginnen: ”Ik moet zeggen dat ik toch wel erg positief gestemd ben”

EK op het punt van beginnen: ”Ik moet zeggen dat ik toch wel erg positief gestemd ben”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voor Nederland staat het EK op het punt van beginnen en oud-voetballer Denny Landzaat is positief over de kansen van Oranje, zo laat hij weten in gesprek met Voetbalprimeur.

“Ik moet zeggen dat ik toch wel erg positief gestemd ben. Het is een eindtoernooi en we leven ernaartoe. Het is een groep waarvan de spelers in topcompetities spelen en ervaren zijn. Koeman heeft verschillende opties om waakzaam te kunnen aanvallen en de tegenstanders de wil op te leggen. Daarom ben ik positief gestemd.”

Landzaat gaat verder. “Het is wachten op of je wel wordt gebeld of niet. Als je niet gebeld wordt, dan zit je erbij.” Voor de oud-international was het destijds ook een spannend moment. “Zeker. Het is net alsof je weer in de schoolbanken zit en je gebeld wordt of je geslaagd bent of niet. Zo’n dag is het eigenlijk. Voor de twijfelgevallen is het wat spannender. Sommige jongens zijn gewoon zeker.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws