Home Laatste Feyenoord Nieuws Vermoedelijke opstelling: Geen Geertruida in basis tegen IJsland

Vermoedelijke opstelling: Geen Geertruida in basis tegen IJsland

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt erop dat Lutsharel Geertruida vanavond niet aan de aftrap zal verschijnen wanneer Nederland het opneemt tegen IJsland. Bondscoach Ronald Koeman heeft aangekondigd dat hij andere spelers wil zien tegen IJsland dan tegen Canada, waardoor de kans op een basisplaats voor de Feyenoorder klein lijkt.

Geertruida speelde vorige week de volledige wedstrijd tegen Canada en deed het goed. Alleen Bart Verbruggen en Memphis Depay behouden hun basisplaats ten opzichte van die wedstrijd. Het feit dat Geertruida vanavond niet speelt, zegt niets over zijn kansen op een basisplaats tijdens het EK.

Vermoedelijke opstelling Nederland: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Reijnders, Koopmeiners, Veerman; Simons, Memphis, Gakpo

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws