Home Laatste Feyenoord Nieuws Lazio wil doorpakken voor Stengs: ”10 miljoen plus bonussen”

Lazio wil doorpakken voor Stengs: ”10 miljoen plus bonussen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De mogelijkheid van een transfer van Calvin Stengs naar SS Lazio wordt deze week onderzocht door beide Feyenoord en Lazio. Het Italiaanse Corriere dello Sport meldde dat Lazio interesse heeft in de middenvelder van Feyenoord, die nog tot 2027 onder contract staat. Nu Luis Alberto op het punt staat om naar Al Duhail in Qatar te vertrekken, lijkt Lazio haast te maken met het zoeken naar een vervanger.

Stengs staat al langer op het verlanglijstje van Lazio. Afgelopen winter werd hij ook al genoemd als versterking voor het team van Maurizio Sarri, en ook diens opvolger Marco Baroni ziet hem graag komen. Er wordt gesproken over een vraagprijs van 15 miljoen euro, terwijl Lazio zelf maximaal 10 miljoen euro plus bonussen kan bieden. Zodra de transfer van Luis Alberto rond is – mogelijk al deze week – zal Lazio naar verwachting in gesprek gaan met Feyenoord.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws