Home Laatste Feyenoord Nieuws Geertruida zekerheidje voor het EK? ”Weten dat ze gaan spelen”

Geertruida zekerheidje voor het EK? ”Weten dat ze gaan spelen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het EK staat op het punt van beginnen en Voetbal International laat zijn licht schijnen op het elftal.

Frenkie de Jong lijkt wederom de regisseur op het middenveld. “Wie weet dan zelfs met Frenkie de Jong in een prominentere rol dan alleen als de vrije man in het positie- en partijspel. De beoogde regisseur van Oranje zal uiteindelijk toch in de duels moeten durven komen, wil hij kunnen invallen tegen Polen’, aldus VI.

Het blad gaat verder. “Slechts een paar spelers weten dat ze gaan spelen, zoals Bart Verbruggen, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Lutsharel Geertruida en Depay. Anderen voelen het, Cody Gakpo, Tijjani Reijnders, Jeremie Frimpong en de rest moet zijn best doen om de bondscoach op andere gedachtes te brengen en anders is het even slikken, zelfs voor spelers die een vaste plek gewend zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws