Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord wil afscheid nemen van Walemark

Feyenoord wil afscheid nemen van Walemark

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt komende zomer mogelijk afscheid van Patrik Wålemark. De 22-jarige buitenspeler heeft tot nu toe niet aan de verwachtingen voldaan in De Kuip en werd vorig seizoen uitgeleend aan sc Heerenveen. Het Zweedse Fotbolldirekt meldt dat Wålemark waarschijnlijk niet hoeft te rekenen op een nieuwe kans bij Feyenoord.

“Na de vakantie keer ik terug in Rotterdam”, vertelde Wålemark kort na de laatste wedstrijd tegenover Rijnmond. “Dan sluit ik aan bij de voorbereiding en vanaf daar zien we wel verder.” Volgens Fotbolldirekt weet Feyenoord nu al zeker dat er voor Walemark geen toekomst is in Rotterdam.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws