Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez verliest met Mexico van Brazilië, spits schiet geen enkele keer op doel

Gimenez verliest met Mexico van Brazilië, spits schiet geen enkele keer op doel

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez heeft met Mexico verloren van Brazilië. De spits van Feyenoord mocht van bondscoach Jaime Lozano in de basis beginnen en kreeg 89 minuten speeltijd, maar wist geen enkele keer op doel te schieten.

Gimenez werd na 89 minuten vervangen door Guillermo Martínez Ayala, die kort daarna de gelijkmaker voor Mexico op het scorebord wist te zetten. Real Madrid-spits Endrick maakte echter in de blessuretijd het winnende doelpunt voor de Brazilianen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws