Home Laatste Feyenoord Nieuws Elia: ‘Hoop met mijn ervaring iets moois bij te dragen’

Elia: ‘Hoop met mijn ervaring iets moois bij te dragen’

door Dominique Rademaker
0 reacties

Eljero Elia gaat aan de slag bij de amateurs van FC Skillz. In gesprek met het Algemeen Dagblad gaat hij in op zijn nieuwe stap.

“Vanaf de oprichting van de vereniging was ik al bekend met FC Skillz, omdat ik er familie heb rondlopen. Ik bewonder de groei die ze als vereniging doormaken en hoop met mijn ervaring iets moois bij te dragen”, vertelt hij.

“In de gesprekken met het bestuur en de hoofdtrainer ontstond iets moois en voelde het al heel snel vertrouwd, wat maakt dat ik me enorm kan vinden in de manier waarop ze zich als vereniging door willen ontwikkelen. Het is voor mij zaak om in de komende periode weer fit te worden, zodat ik goed aan de voorbereiding kan beginnen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws