Home Laatste Feyenoord Nieuws Wijnaldum over terugkeer naar Feyenoord: ‘Ik had echt heel veel moeten inleveren en dat wilde ik op dat moment niet’

Wijnaldum over terugkeer naar Feyenoord: ‘Ik had echt heel veel moeten inleveren en dat wilde ik op dat moment niet’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Georginio Wijnaldum kon vorig seizoen terugkeren bij Feyenoord, maar koos voor een avontuur in  Saudi-Arabië. Tegenover het Algemeen Dagblad gaat de middenvelder in op zijn keuze.

“Je kunt tijdens een voetbalcarrière niet iedereen tevredenstellen”, vertelt Wijnaldum. “De een is blij met keuzes die je maakt en de ander niet. Nogmaals, PSG vroeg 10 miljoen voor mij en ik zou heel veel salaris moeten inleveren, dus was de stap naar Feyenoord niet mogelijk. Of ik had echt heel veel moeten inleveren en dat wilde ik op dat moment niet.”

“En voetballen in Saoedi-Arabië, daar mag iedereen iets van vinden. De beleving rond wedstrijden is natuurlijk anders dan in de Premier League of de Serie A, maar de wedstrijden zijn vaak van een behoorlijk niveau, hoor. Het is niet meer zo dat als je de stap naar zo’n competitie zet, het meteen voorbij is met je interlandloopbaan. Ik denk op het veld soms: dit is echt kwaliteit, hoor.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws