Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Wanneer Osimhen vertrekt, zal de club uit Napels de aanvaller van Feyenoord halen’

‘Wanneer Osimhen vertrekt, zal de club uit Napels de aanvaller van Feyenoord halen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mocht Victor Osimhen vertrekken, dan is voor Napoli Santiago Gimenez een realistische opvolger, aldus FIFA-zaakwaarnemer Vincenzo Morabito.

“Op dit moment wacht iedereen in Engeland op Osimhen. Verrassend genoeg werd er vorig jaar meer over hem gesproken dan dit jaar.,” vertelt hij tegenover Kiss Kiss Napoli. “Volgens mijn informatie heeft Napoli al het voorwerk gedaan met Gimenez. Wanneer Osimhen vertrekt, zal de club uit Napels de aanvaller van Feyenoord halen.”

Morabito denkt te weten wat nodig is om Gimenez los te weken in Rotterdam. “Volgens mij sluiten ze de deal voor 35 miljoen euro. Ze hebben met de agenten gesproken, ik heb contacten in Nederland en mij is verteld dat de deal al goed voorbereid is. Natuurlijk is deze transfer afhankelijk van het vertrek van Osimhen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws