Home Laatste Feyenoord Nieuws VI: Feyenoord stelt zich hard op, deadline voor Praag en Priske

VI: Feyenoord stelt zich hard op, deadline voor Praag en Priske

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dennis te Kloese is al wekenlang in gesprek met Sparta Praag en is de houding van de Tsjechen zat. Trainer Priske heeft een clausule in zijn contract waardoor hij makkelijk kan vertrekken, maar Sparta Praag wil een hogere transfersom dan afgesproken tijdens de contractverlenging.

Te Kloese wilde de deal al lang rond hebben. Feyenoord begint over drie weken aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en wil de selectie snel op orde hebben om problemen van vorig seizoen te voorkomen. De club speelde toen gelijk in de eerste wedstrijden van de Eredivisie vanwege late integratie van spelers.

Feyenoord wil nu vroeg duidelijkheid om herhaling van vorig seizoen te voorkomen. De opvolger van trainer Arne Slot moet betrokken zijn bij het transferbeleid, daarom stelt Feyenoord Sparta Praag een ultimatum. Zaterdag moet er definitief besloten worden: wel of niet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws