Home Laatste Feyenoord Nieuws Trauner behoort tot definitieve selectie Oostenrijk

Trauner behoort tot definitieve selectie Oostenrijk

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto Mischa Keemink

Gernot Trauner is geselecteerd voor het Oostenrijkse nationale team. Hoewel de mandekker niet kon spelen in de laatste oefenwedstrijd, is hij toch opgenomen in de definitieve selectie van bondscoach Ralf Rangnick.

Op zaterdag 8 juni speelt Oostenrijk een oefenwedstrijd tegen Zwitserland, voordat ze naar Berlijn vliegen om zich voor te bereiden op de wedstrijden tegen Polen, Frankrijk en Nederland. Het is nog niet bekend of Trauner in staat is om te spelen, aangezien de Oostenrijkse voetbalbond nog geen uitsluitsel heeft gegeven. Trauner heeft uit voorzorg een aantal trainingen overgeslagen en kwam ook tegen Servië niet in actie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws