Home Laatste Feyenoord Nieuws Newcastle United zit hoog in de boom voor Minteh, kans op langer verblijf in Rotterdam lijkt klein

Newcastle United zit hoog in de boom voor Minteh, kans op langer verblijf in Rotterdam lijkt klein

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Newcastle United moet Yankuba Minteh hoogstwaarschijnlijk verkopen vanwege de financiële regels van de Premier League. De Engelsen zouden de talentvolle buitenspeler liever behouden, maar vanwege de FFP-regels moet er deze zomer flink verkocht worden.

Clubs in de Premier League mogen over een periode van drie seizoenen maximaal 105 miljoen pond verlies maken. Newcastle United is een van de clubs die moet voldoen aan deze regels en daarom wordt Minteh te koop gezet. De club hoopt op een bedrag van veertig miljoen pond, maar potentiële kopers uit Duitsland en Italië bieden vooralsnog minder.

Als Minteh niet verkocht wordt voor het gewenste bedrag, zal hij waarschijnlijk weinig speeltijd krijgen bij Newcastle United, aangezien de club dit seizoen niet op Europees niveau actief is. Het is onduidelijk of Feyenoord nog interesse heeft in de speler, maar de kans dat hij volgend seizoen in De Kuip te bewonderen is is klein.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws