Home Laatste Feyenoord Nieuws Done Deal: Akkoord tussen Feyenoord en Sparta Praag, Priske nieuwe trainer Feyenoord

Done Deal: Akkoord tussen Feyenoord en Sparta Praag, Priske nieuwe trainer Feyenoord

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Deense media melden dat Feyenoord en Sparta Praag overeenstemming hebben bereikt over een transfersom van 1.7 miljoen euro voor Brian Priske. De 47-jarige Deen wordt hiermee de opvolger van trainer Arne Slot. Vorige week wist Priske al een persoonlijk akkoord te bereiken met Feyenoord.

De onderhandelingen verliepen de afgelopen weken moeizaam. De Tsjechen wilden Priske niet laten gaan, maar Feyenoord wist dat de Deense trainer graag naar Rotterdam wilde. Uiteindelijk heeft Sparta Praag toegegeven aan de druk van de Rotterdammers en is er vrijdagavond een akkoord bereikt over een afkoopsom voor Priske.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws