Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Zou je dan nu volledige radiostilte verlangen van de agenten?”

”Zou je dan nu volledige radiostilte verlangen van de agenten?”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Met het EK dat op het punt van beginnen staat zijn veel spelers niet bezig met een transfer. Toch denkt Mikos Gouka dat tijdsdruk deze zomer geen rol speelt.

“Er zijn spelers die met hun land een groot eindtoernooi speelden en repten over een ‘tunnel’ waar ze wekenlang mentaal in verbleven. Transfers zouden dat proces kunnen verstoren. Ook tijdens het komende EK in Duitsland.”

“Tijdsdruk speelt deze zomer geen grote rol. Ook na het EK is er alle tijd en ruimte om een contract uit te onderhandelen met grote clubs. Er zijn spelers die zeggen dat ze tijdens het EK helemaal niets willen horen over interesse van andere clubs. Maar stel je bent Lutsharel Geertruida en je zag vorige zomer al een miljoenentransfer naar RB Leipzig op het allerlaatste moment klappen. Zou je dan nu volledige radiostilte verlangen van de agenten?”, besluit de Feyenoord-watcher.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws