Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs heeft duidelijk doel: ‘Kampioenschap met een huldiging op de Coolsingel’

Stengs heeft duidelijk doel: ‘Kampioenschap met een huldiging op de Coolsingel’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Stengs kwam vorige zomer over van Royal Antwerp en blikt in gesprek met Hand in Hand terug op zijn tijd in België en zijn eerste seizoen bij Feyenoord.

“Het voelde in België een beetje als Nederland, wat een fijn gevoel gaf. En ik kon eindelijk weer Nederlands praten. Ik had het prima naar mijn zin bij Royal Antwerp FC, maar toen de kans zich voordeed om terug te keren naar Nederland en bij Feyenoord te spelen, plus de mogelijkheid om Champions League te spelen, wilde ik daarvoor gaan.”

Slot speelde een grote rol in zijn komst naar Feyenoord. “Mijn band met Slot is goed. Hij heeft mij zien opgroeien, van een jonge speler die net kwam kijken bij AZ tot nu bij Feyenoord”, vertelt Stengs. “Hij heeft dus een belangrijke rol gespeeld in mijn carrière. Het is prachtig wat hij met Feyenoord heeft bereikt en ik ben dankbaar dat hij en de club mij de kans hebben gegeven om voor zo’n mooie club te spelen.”

Toch is zijn missie in Rotterdam nog niet volbracht. “De bekerwinst met de huldiging op de Binnenrotte was prachtig. Ik heb ontzettend genoten van dat feestje, maar een kampioenschap met een huldiging op de Coolsingel, dat zou mijn tijd bij Feyenoord compleet maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws