Home Laatste Feyenoord Nieuws Minteh maakt nog steeds kans op Golden Boy Award

Minteh maakt nog steeds kans op Golden Boy Award

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Yankuba Minteh maakt nog steeds kans om te worden uitgeroepen tot het grootste talent dat geboren is in 2004 of later. De 21-jarige aanvaller staat op de 31e plaats in de lijst, terwijl hij eerder op de 21e plek stond. De ranglijst is gebaseerd op prestaties van oktober 2023 tot mei 2024 en bevat 100 namen. De winnaar wordt gekozen door dertig journalisten van Europese sportmedia. Vorig jaar won Jude Bellingham van Real Madrid de prijs. De favoriet om hem op te volgen is Lamine Yamal van FC Barcelona.

De lijst wordt samengesteld op basis van sportprestaties, speeltijd en de sterkte van de club, en omvat ook een bonus voor prestaties voor het nationale team en in Europese clubcompetities. Minteh is de vierde Gambiaanse speler die op de lijst staat. Hij nam eerder dit jaar deel aan de Afrika Cup.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws