Home Laatste Feyenoord Nieuws Maxim Hartman haalt keihard uit: ‘Volwassen mensen in een Feyenoord-shirt, dat is toch te sneu voor woorden?’

Maxim Hartman haalt keihard uit: ‘Volwassen mensen in een Feyenoord-shirt, dat is toch te sneu voor woorden?’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Maxim Hartman is zoals altijd recht door zee en recht voor zijn raap. Bij Renze doet hij dan ook enkele opvallende uitspraken.

Van bepaalde dingen is hij wel liefhebber. “Ik hou van sport, als mensen goed overspelen, tactisch inzicht hebben, goed dribbelen of scoren. Als ik een voetballiefhebber ben, ga ik toch niet voor een land zijn? Je kijkt naar mooie acties.”

Vroeger was Hartman wel van de Oranje-euforie. “Maar ik heb me ontwikkeld, dat heet evolutie.” Club-fans moeten het ook ontgelden. “Je gaat toch niet voor één club zijn? Waarom zou je dat in godsnaam doen? Ik zie volwassen gasten in de sportschool met een Ajax- of Feyenoord-shirt. Dat is toch te sneu voor woorden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws