Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman dankbaar: ‘Nogmaals bedankt voor alle steun en tot snel’

Hartman dankbaar: ‘Nogmaals bedankt voor alle steun en tot snel’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman is momenteel herstellende van een zware knieblessure en heeft via social media van zich laten horen omtrent zijn revalidatie.

“Nadat ik geblesseerd ben geraakt, vloog ik naar Dubai. Ik bereidde me daar voor om sterk de operatie in te gaan en het was fijn om even uit de drukte te zijn,” vertelt de linksback. “Vlak na de bekerfinale ben ik geopereerd. De operatie is goed verlopen, maar ik had het de eerste anderhalve week lastig omdat ik veel pijn had.”

De jongeling merkt dat hij sterker aan het worden is. “Gelukkig gaat het inmiddels supergoed en maak ik mooie stappen. Ik heb superveel mooie berichten gehad en mooie reacties gekregen. Daardoor voel ik nog meer de drang om goed te herstellen, zodat we elkaar snel weer kunnen zien in De Kuip. Nogmaals bedankt voor alle steun en tot snel!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws