Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord en Univé nemen gouden sponsorRing in ontvangst

Feyenoord en Univé nemen gouden sponsorRing in ontvangst

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord en Univé hebben woensdagavond de gouden sponsorRing gewonnen. De ringen worden jaarlijks uitgereikt aan de beste sponsorcases van het land. Sinds 2022 is Univé het Groene Hart sponsor van Feyenoord.

Bij Dennis van Keulen, Manager Commerciële Zaken bij Feyenoord, heerst vooral vreugde. “Wij zijn ontzettend trots op deze SponsorRing. En al helemaal omdat deze is gewonnen in de categorie ‘ROI Business Case’. Simpel gezegd: het maximale rendement uit een partnership halen. Dat is waar het uiteindelijk om gaat en daar werkt Feyenoord met haar Partners hard aan.”

“De award is gewonnen samen met onze Partner Univé en House of Sports. Met een weloverwogen strategie is gewerkt aan de naamsbekendheid van Univé, uitmondend in merksympathie en, uiteindelijk, conversie. Het klinkt wellicht simpel, maar het vergt creativiteit en discipline. Een compliment voor ons team.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws