Home Laatste Feyenoord Nieuws Blessureleed Bijlow: ‘Ik snap dat de bondscoach dat niet aandurft’

Blessureleed Bijlow: ‘Ik snap dat de bondscoach dat niet aandurft’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteren werd bekend dat voor bondscoach Ronald Koeman Bart Verbruggen de nummer een is voor het EK. Feyenoord-doelman Justin Bijlow moet genoegen nemen met een derde plek in de pikorde. Bij De Oranjezomer bespreken Wesley Sneijder en Jack van Gelder de keuze van de bondscoach.

“Ik vind het vooral goed dat er gelijk duidelijkheid is”, zegt Sneijder. “Nu ga je zo’n voorbereiding in voor het EK en is er gewoon gelijk duidelijkheid. Voor de keepers is dat ook fijn, als is het voor de andere twee een teleurstelling. Maar Verbruggen kan zich nu optimaal voorbereiden op het EK. Die weet gewoon dat hij de eerste keeper is. Dus, chapeau.”

Ook Jack van Gelder is van mening dat de keuze van Koeman de juiste is. “Hij speelt in de Premier League en heeft zich in de laatste interlands uitstekend getoond. Het grote probleem van Justin Bijlow is dat hij zoveel blessures heeft. Anders was hij de eerste keus geweest, maar ik snap dat de bondscoach dat niet aandurft”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws