Home Laatste Feyenoord Nieuws Alle credits voor Slot: ‘Spelers zijn echt gegroeid, er is waarde gecreëerd voor de club’

Alle credits voor Slot: ‘Spelers zijn echt gegroeid, er is waarde gecreëerd voor de club’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is inmiddels trainer van Liverpool, maar in Rotterdam zal hij niet snel vergeten worden. In FC Rijnmond wordt de tijd van Slot bij Feyenoord besproken en het feit dat hij de club in meerdere opzichten goed achter heeft gelaten.

“Wat hij bij Feyenoord heeft neergezet vanaf het begin is de hele speelstijl en het aanvallende voetbal wat we in Rotterdam helemaal niet gewend waren”, aldus Kranenburg. “Dat laat hij natuurlijk achter.”

Feyenoord heeft onder Slot een fantastische ontwikkeling doorgemaakt. “Spelers zijn echt gegroeid, er is waarde gecreëerd voor de club”, aldus Kranenburg. “Mits het goed wordt geïnvesteerd kun je daar op de lange termijn nog heel veel plezier van hebben.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws