Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: Feyenoord brengt openingsbod uit op Julián Carranza

1908: Feyenoord brengt openingsbod uit op Julián Carranza

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft bij Philadelphia Union een openingsbod uitgebracht op Julián Carranza, dit laat 1908 weten. De hoogte van het bod is niet bekend.

Carranza heeft kort geleden met Feyenoord een persoonlijk akkoord bereikt. De verwachting is dat Carranza voor een laag bedrag op te halen is, omdat hij nog maar tot het einde van dit kalenderjaar onder contract staat.

Als Philadelphia Union akkoord gaat, is een transfervrije overgang van Carranza in de winterstop ook mogelijk. Feyenoord streeft ernaar om het nieuwe seizoen in te gaan met drie volwaardige spitsen. Mocht Santiago Gimenez vertrekken, dan zal de club op zoek gaan naar een nieuwe aanvaller.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws