Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Bronckhorst en Van Gastel nieuw trainersduo Besiktas

Van Bronckhorst en Van Gastel nieuw trainersduo Besiktas

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Giovanni van Bronckhorst gaat aan de slag als trainer van Besiktas. De voormalig Feyenoorder heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend, met de mogelijkheid van een extra jaar. Jean-Paul van Gastel en Serdar Topraktepe zullen dienen als assistent-trainers.

Eerder dit jaar was Van Bronckhorst al dichtbij een overstap naar Turkse topclub, maar het lukte hem niet om zijn technische staf rond te krijgen. Hierdoor ging de deal niet door. Nu heeft Van Gastel de vrijheid gekregen om de overstap naar Turkije te maken vanuit NAC Breda.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws