Home Laatste Feyenoord Nieuws Transferwaarde David Hancko stijgt tot recordhoogte

Transferwaarde David Hancko stijgt tot recordhoogte

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko heeft zich bewezen als een uitstekende aanwinst voor Feyenoord. De Slowaakse verdediger wordt gezien als een van de beste verdedigers in de Eredivisie, wat ook blijkt uit zijn toenemende transferwaarde.

In de zomer van 2022 werd Hancko nog geschat op 4,5 miljoen euro, maar na een jaar was dit al gestegen naar 25 miljoen euro. Nu, nog een jaar later, wordt de linkspoot zelfs geschat op een indrukwekkende waarde van 35 miljoen euro.

Feyenoord heeft met de diensten van Hancko goud in handen, mede omdat de Slowaak in Rotterdam nog een contract heeft tot medio 2028.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws