Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik heb hem leren kennen als een super sympathieke man”

”Ik heb hem leren kennen als een super sympathieke man”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor Feyenoord Brain Priske zal presenteren als nieuwe hoofdtrainer. Bij RTV Rijnmond blikken Dennis van Eersel en David Van den Broeck vooruit op het spel van de Deen.

“De voertaal op 1908 is al enkele seizoenen Engels, aangezien Feyenoord veel niet-Nederlandse spelers heeft. Priske spreekt zijn talen en is ook daarmee iemand die voldoet aan de eisenlijst van Feyenoord”, zegt Dennis van Eersel.

Ook de sociale vaardigheden van de oefenmeester komen aan bod. “Priske staat in de voetbalwereld bekend als een gentleman. Een nette, sociale man, die zijn spelers tevreden weet te houden. ‘Het is een respectvolle peoplemanager’, aldus David Van den Broeck.

Van den Broek zag een trainer die goed in de groep lag. “Ook de supporters hadden respect voor hem. Ik heb hem leren kennen als een super sympathieke man die iedereen op zijn gemak wil stellen. Zeker geen strenge leermeester”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws