Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord schakelt door naar opvallende naam wanneer Priske niet haalbaar is

Feyenoord schakelt door naar opvallende naam wanneer Priske niet haalbaar is

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Als Brian Priske niet haalbaar blijkt voor Feyenoord, komt Graham Potter weer in beeld als mogelijke trainer. De Rotterdammers bereiden momenteel een bod voor om Priske los te weken bij Sparta Praag, maar hebben zich nog niet officieel gemeld bij de Tsjechische club.

Mocht er tussen de clubs geen akkoord komen, schakelt Feyenoord door naar de oud-trainer van Chelsea. Het is echter niet waarschijnlijk dat Potter daadwerkelijk weer in gesprek gaat met de Rotterdammers. De stadionclub ziet een deal met Priske nog steeds als realistisch en zal de komende dagen met Tomáš Rosický van Sparta Praag om de tafel gaan zitten om tot een akkoord te komen, zo laat 1908 weten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws