Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord en Utrecht lijnrecht tegenover elkaar in arbitragezaak

Feyenoord en Utrecht lijnrecht tegenover elkaar in arbitragezaak

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Naar aanleiding van het meningsverschil over de financiële compensatie voor het overnemen van drie talenten uit de jeugdopleiding van FC Utrecht, heeft Feyenoord een arbitragezaak aangespannen tegen de Domstedelingen. Volgens Voetbal International zijn Boaz Plantinga (14), Finn Baks (14) en Zakaria Ouaissa (9) overgestapt naar de Feyenoord Academy. Vervolgens stuurde FC Utrecht een factuur van 520 duizend euro naar Rotterdam voor deze spelers, wat Feyenoord niet wil betalen.

FC Utrecht beroept zich voornamelijk op het herenakkoord dat in 2018 is gesloten tussen alle clubs. Feyenoord van mening dat FC Utrecht het herenakkoord verkeerd heeft geïnterpreteerd en dat er alleen een opleidingsvergoeding betaald hoeft te worden voor het drietal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws